Bejelentkezés Vendégkönyv
Family program:

A hétvége a család összes tagja számára jelenthet elfoglaltságot, igény szerint együtt a teljes család számára vagy akár egyik program esetén a felnőttek és a gyermekeknek külön is.
A felnőttek számára bármely fenti program választható. A gyermekek számára lehetőség van ugyanolyan programra, mint a szüleik részére. Ebben az esetben - bár a gyermekek nagyobb figyelmet és odafigyelést igényelnek - a gyermek túradíj 8.900 Ft+Áfa/programonként. (Gyermekek esetén az Extrém program nem ajánlott.)
Több gyermek esetén egy raft hajóban való evezést szoktuk ajánlani túravezetővel, s a túra során a különleges csúszdázás élményével fűszerezve.

Amennyiben a szülők az evezést választják, de a gyermekek nem, akkor lehetőség van gyermek-foglalkoztatóra, mely különböző játékokon való részvételt jelent korhatár nélkül.
A gyermek-foglalkoztató ára 8.000 Ft+Áfa/félnap. (A félnapos gyermek programnál 1 gyermek-felügyelő maximum 6 gyermekkel foglalkozik, nagyobb létszám esetén további gyermek-felügyelő szükséges.)
A családi programnak természetesen ugyanúgy része az esti közös bográcsos vacsora, mint bármely program esetén.

Programok > Vadvizi hétvégék > Family